Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Helg

Skönt med helg, även om det är svårt att helt lägga undan uppsatsskrivandet. Känslan av att det finns något man borde göra, är konstant närvarande… Men jag har försökt att strunta i den och vädret har hjälpt mig på traven. Både fredagen och lördagen bjöd på fantastiskt, underbart, soligt väder ☀️

Efter långpromenad njöt vi av solens strålar i ansiktet. Det värmde till och med. Fantastiskt skönt och det ger en hopp om att det nog kommer att bli vår och sommar i år också ?

Lördagskvällen spenderade jag tillsammans med en föredetta kollega, som för ett halvår sedan flyttade från stan, men som nu är tillbaka. Jättekul att hon beslutat sig för att flytta hit igen, får tacka killen hon träffade, vi kompisar hade nog inte så mycket med den saken att göra. Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll på Gotthards där vi drack ett glas vin och pratade om jobbet, livet och kärleken.

Förberedelser inför kväll på stan

Har hittat en lite kul app på telefonen. Den räknar ned till viktiga händelser. Var tvungen att införskaffa den och starta nedräkningen till examen. Gjorde likadant när jag läste till sjuksköterska. Från 100 dagar, så kryssade jag en dag i taget, fram till examensdagen. Saknar det fysiska kryssandet litegrann, måste kanske skaffa en i papper.