Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Tillbaka på jobbet

I tisdags gjorde jag mitt första arbetspass sedan januari. Vi har nu över sommaren ännu en patientgrupp, kärlpatienter. Det betyder nya rutiner att lära sig och att varje pass består av ronder med tre!! olika läkare. Måste ändå säga att det har gått relativt bra, som tur är jobbar man aldrig ensam och det finns alltid någon kollega att fråga om man är osäker på något. Sedan, att komma tillbaka till jobbet betyder att man får träffa alla kollegor igen, det var verkligen jättekul!! ? Vi har massor med ny personal också, framförallt undersköterskor, så i veckan har jag fått göra flera nya trevliga bekantskaper.

Midsommarafton firades på jobbet. Vi hade en otroligt lugn dag och hade därför tid att pyssla lite med att göra en midsommarstång. Man tager vad man haver och endast fantasin sätter gränser ?

Det blev uppskattat både av kvällspersonalen och våra patienter. En patient ville till och med bli fotad bredvid stången ??