Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Home sweet home

Vi fick sluta en timme tidigare igår, då vår examinator också insåg hur korkat det är att förlägga heldagsstudier på valborgsmässoafton. SÅ skönt att komma iväg lite tidigare. Jag fick med mig Sara, som bor i Huddiksvall (hon som fyllde 30 år), en bit på vägen. Vi lyssnade på musikaler på hög volym och skrålade med för fulla halsar. Vi hann också prata om kärlek och pojkar litegrann ?

Jag kom alltså hem mycket tidigare än vad jag trodde, trots det blev det ju inget firande, men ändå mycket behagligt att svänga in på garageuppfarten utan att det är natt.

Nu behöver jag inte åka ned till Uppsala förrän i juni, det känns underbart!! ?Kommer självklart att sakna min klass, men vi har kontakt via facebook och meddelanden, så hjälp får man ändå om man behöver. Vi är en jättebra klass verkligen, tycker om snudd på alla och avskyr ingen. Vi fick beröm av vår kursansvarige igår, som berättade att alla gästföreläsare har varit imponerade av oss, att vi verkar engagerade, ställer många och kompetenta frågor, vi är pålästa och intresserade. Roligt att höra!! ☺️Vi är en väldigt verbal klass

Idag är det bara vila som står på schemat och myskväll framför Unicefgalan. Behöver återhämtning nu känner jag… ?