Att vara hemma är det bästa som finns!! Har just nu ingen förståelse för att folk vill vara ute på resor, upptäcka världen osv. Det kan ju bero på att jag gör mina ”resor” ensam och att de är ett nödvändigt ont, inte nöjestrippar direkt. Jag kan heller inte välja mitt resmål, vilket kan påverka min åsikt. Men överlag är jag nog en mycket hemmakär person, jag trivs hemma. Där har jag allt jag behöver, människor, djur, trygghet, mina saker, allt jag tycker om ❤️ Varför skulle jag vilja lämna allt det? ?

I torsdags hade jag och min dotter en riktigt härlig myskväll, eller egntligen en hel mysdag. Vi satt i solen och lyssnade på podcast hela dagen, sedan åkte vi och handlade mat och ögonbrynsfärg. Kvällen spenderades med att äta god mat, godis, snacks och att färga ögonbryn. Vi var lite skeptiska när vi först såg färgen… Men våga, vinn!! Och resultatet blev faktiskt helt okej ?

Ett bryn avtorkat, det andra har fem minuter kvar

Igår, långfredag, var det sämre väder på förmiddagen. Passade på att se ikapp lite Ray Donovan, en serie på HBO som har visat sig vara en riktig höjdare!! Dottern drog iväg till sin pojkvän i Stockholm, han ska ut på turné snart och de kommer inte att kunna träffas så mycket, så de ville passa på ? Jag och min fina kille lyxade till det och hade en vrålmysig dejt. Vi beställde mat från Taj Mahal, såg på film och låg sedan och pratade jättelänge. Bästa dejten!! ❤️

Idag planerar vi att fixa lite utomhus, snön försvinner fort nu när plusgraderna är lite stabilare och vi är lovade sol, så vad passar då bättre? ☀️☀️☀️