Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Hemma igen

SÅ skönt att vara hemma igen!! Tyvärr är lyckan kortvarig, redan på måndag åker jag ned till Uppsala igen… Denna gång bara för två dagar, men ändå.

Vi avslutade fredagen med först en föreläsning, sedan suturering av bristningar grad 2, det vill säga skador som även involverar muskler. Att sy är inte svårt i sig, men det kommer att ta tid att få det snyggt och utmaningen är att göra det på rätt sätt när man väl har ett riktigt underliv framför sig ? Det är ju så viktigt också, särskilt om en muskel gått sönder, då vill man ta ihop det rätt så inte kvinnan får problem senare.

Bilkörningen hem gick bra, trots snöfall nästan hela vägen och rädsla för att vägen skulle vara halkig och isig. Men hem kom jag!! Jag möttes av en glad hund och en något mer likgiltig katt, men tror och hoppas att hon var glad på insidan. På bordet stod en överraskning…

Allt man kan behöva för att återhämta sig. Cocacola med mangosmak, godis, choklad, ansiktsmasker och ansiktsscrub. Han hade också skrivit en jättefin lapp som satt klistrad på vasen ❤️

De dagar som har flutit förbi sedan jag kom hem från Uppsala har bestått av att försöka återhämta mig, jag har varit extremt trött. Som att kroppen äntligen slappnar av och då känner av hur trött den är. Vi har tyvärr tenta redan på fredag, dessutom ett grupparbete som måste påbörjas. Så den vakna tiden går åt till att få rätsida på vad vi ska kunna och att försöka få in det i huvudet… ?

Här i Umeå är det kallt och snöigt, vintern kämpar med näbbar och klor för att hålla kvar sitt dödsgrepp på oss. Men jag vet att det goda kommer att vinna, vi måste bara stå ut en liten stund till ?