Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Solsken

Det har varit strålande solsken i flera dagar nu!! ☀️ Helt fantastiskt underbart!! Således satt jag alltså utomhus på altanen under torsdagen och krämade inför tentan vi hade i fredags.

Mina vänner hunden och katten var såklart också med, men mindre brydda i pluggeriet.

Med facit i hand hade även jag kunnat vara mindre brydd. Efter tentan var skriven blev det inläggsstorm på vår klass facebooksida. ALLA var upprörda över tentan. Den innehöll så många frågor om saker vi aldrig tagit upp överhuvudtaget, dessutom var många frågor konstigt skrivna, det vill säga, det var svårt att veta vad de riktigt syftade på. Så vi får väl se, har inte så höga förhoppningar på att få godkänt och hoppas att omtentan är bättre utformad, med mer relevanta frågor…

I onsdags kom några av mina kollegor hem till mig, det är så trevligt att träffas, saknar dem nu när jag inte är på jobbet. Det trista är att vi snart inte är kvar någon av oss. Vi var fem nya syrror som tillsammans började på gyn, samt en underläkare. Till hösten är det noll kvar… Två av oss har börjat studera, underläkaren börjar sin AT-tjänst, en har fått barn och de två som är kvar, kommer att sluta efter sommaren. Skyller till stor del på kirurgcentrums övertagande, de gör allt de kan för att personalen ska säga upp sig känns det som. Trots att de haft stora problem med att få behålla personal länge, så lär de sig inte. Jättetrist!! ?

Men vi hade i alla fall en jättemysig kväll och vi fick alla gosa med en ettmånaders bäbis ?

Avslutar med mina fina djur, de är verkligen härliga med varann. Bägge visar kärlek, fast ibland på olika sätt. Och trots att de inte borde förstå varandra, de har ju olika språk, så har trotsat barriärerna och funnit trygghet i varandra ❤️ Något vi människor borde ta lärdom av kanske…