Vaknar rätt så tidigt på mornarna, idag strax före 06:00. Det positiva med det idag är att solen faktiskt skiner ☀️ Så jag ska skynda mig att få i mig mitt kaffe och sedan bege mig ut på promenad och hoppas att jag kan ta lite fina kort. Håller också tummarna för att solen fortsätter skina så jag kan sitta på balkongen och lyssna på ljudbok. Det gick nämligen inte igår… Det var mulet fram till eftermiddagen och det stormade ute. Så gårdagen blev inte så som jag hade tänkt att den skulle bli.

På morgonen åkte jag och tränade i alla fall. Trevligt gym, rent och fräscht. Kändes skönt efteråt ??

Sedan sket sig planerna för dagen. Eftersom vädret var så tråkigt satte jag mig i soffan när jag kom tillbaka och letade på streamingtjänsterna efter en ny serie att se. Hittade en som heter ”Ray Donovan”, har sneglat på den ett tag, men aldrig tagit tag i tittandet. Men nu gjorde jag det och den verkar ha potential. Vid 10, när affärerna öppnat, tog jag en promenad till stan, letade upp ett ställe som erbjöd drop in klippning och fick nya okluvna toppar på mitt hår. Gick en shoppingrunda efteråt, hittade massor med kläder, till och med byxor!! ? Så nu är jag försatt med köpstopp, annars blir jag ruinerad ?

Dags att kolla kartor och hitta en fin runda att promenera i solen!! Återkommer om jag lyckas ta några fina bilder ?