Mina dagar just nu består av att vakna, dricka kaffe, promenera hunden och plugga. Någon måltid däremellan också förstås. Mestadels känns det som att inget fastnar, att jag duttar lite här och där. Lyssnar på en föreläsning, gör en gammal tenta, läser, gör flashcards på nätet. Jag har ingen riktig strategi och det är så mycket som ska in, så ibland känns det övermäktigt… Vi har dessutom grupparbeten, som är skriftliga, som ska göras samtidigt som allt annat. Puh!! Jag är glad att jag inte jobbar längre, det hade inte fungerat, skolan tar för mycket tid.

Mitt pluggsällskap

Hann dock med att fira internationella kvinnodagen. Inte så stort firande, gjorde bakelser och myrstackar av resterande tårtbotten. Fick min favoritlotion i present av världens finaste kille

Nä, på med kläder och ut med hunden, sedan sätter ekorrhjulet igång igen…