Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Snart åker jag…

Då var det snart dags igen… Imorgon packar jag väskorna och styr kosan mot Uppsala. Denna gång kommer jag att vara borta i nästan två veckor. Det beror på att vi avslutar en kurs under första veckan och påbörjar nästa kurs den andra veckan. Lång tid känns det som, jag är ju inte van att vara hemifrån så långa perioder, eller några perioder överhuvudtaget. Vet att alla klarar sig utan mig, men det är ändå jobbigt att vara hemifrån ?

Jag har provat lite olika pluggtekniker senaste veckan, eller inte tekniker kanske, mer olika ställen att plugga på. Satt på bibblan en dag, det funkar ju, för man har absolut inget annat att göra.

Men vinnare i den informella tävlingen ”bästa pluggstället” blev, med en jordskredsseger, altanen hemma i strålande solsken ☀️

Jag har också försökt att träna, så även kroppen får röra på sig. Så jag har spenderat tid på gymet, samt att jag har försökt promenera minst en mil om dagen. Vädret har ju varit lite mer tillåtande nu på slutet, även om vintern gjort några kämpande dödsryckningar med snöfall och kyla. Det är nyttigt för både kropp och själ att släppa det fokus man har för stunden och koncentrera sig på det som är precis framför en. Att promenera en viss sträcka i relativt högt tempo, eller springa på löpband, eller lyfta vikter på rätt sätt.

Idag är vädret dock inte med mig… Mulet och enligt prognosen ska det regna. Så idag får studerandet ske inomhus. Ska skynda mig ut innan skyfallet börjar, så jag får mig en långpromenad i alla fall. Sedan måste jag införskaffa lite förnödenheter som jag behöver till resan, till exempel spolarvätska. Tänker mig att det kommer att gå åt flera liter med tanke på hur vägarna ser ut. Hursomhelst, better safe than sorry.

Ikväll blir det relax framför tv:n, lite spa kanske, lång dusch, hårinpackning, ansiktsmask osv. Det är väl en bra uppladdning!!

Måndag, TENTAMEN…. ??