Dagarna har verkligen gått fort här i Uppsala. Men det blir väl så med späckade dagar, fulla med föreläsningar, plugg och promenader när man kommer ”hem” ?Idag har vi den föreläsning jag mest har sett fram emot, nämligen normal förlossning. När den är slut kl 12:00 kommer jag att börja min resa hem till Umeå. Det har trasslat till sig med hundvakt och dessutom är inte resterande föreläsningar så givande. Ska faktiskt bli skönt att komma hem och få en dag ledigt innan helgjobb ?

Har tagit lite kort på min lägenhet, som jag faktiskt blivit riktigt hemmastadd i. Konstigt hur man snabbt gör det till sitt eget och det blir den trygga punkten.

Skulle framöver dock vilja ha en lägenhet/rum som ligger lite närmare sjukhuset där vi håller till. Men vi får se… Vädret blir ju bättre och bättre också, snart kan man cykla och då funkar det att bo där jag bor.

Jag har också en Ica-butik som jag har gjort till min egen. Tog en bild i promenadfarten, så det blev inte så fin bild ?

Igår kväll hade jag en liten myskväll i min ensamhet, såg Farmen och Sveriges mästerkock på TV och hade köpt mig en liten godispåse.

Nu har jag packat in allt i bilen, städat upp i lägenheten och ska bege mig till Rudbeckslaboratoriet där vi har dagens föreläsning.

På återseende!!