Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Examensdag

Vaknade strax före 04:00 i morse… kunde inte somna om. Idag är det examensdag!! Nervöst, roligt, stressande, massa känslor som ett virrvarr. Har förberett det mesta till mottagningen, bara snittarna som ska göras och bord och stolar som ska ställas i ordning. Det blir inget märkvärdigt egentligen, har dubbelmarinerat fläskfilé, köpt lite salami, gjort potatissallad på färskpotatis och snittar med gravad lax. Sedan kaffe och tårta (köpes).

Nu är klockan 05:48, har varit ute med vovve redan och sitter bara och laddar med en positiv målbild ?

Kaffe ❤️ sjuksköterska = SANT

Schemat innan ceremonin börjar är rätt så kompakt, många saker som ska fixas. Framförallt mig själv. Jag är inte så van att vara ”fin” och det här är ett tillfälle som kräver en viss mån av uppkläddhet och tillfixning. Men med hjälp av min dotter ska jag nog kunna se respektabel ut.

Fick en ”good-luck-charm” av min man nu på morgonen, en ring i glas som han slipat till själv ?

Avslutar med ännu en bild från i tisdags när vi träffades för att fira sista skoldagen. Har lånat den från en klasskompis

???