Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Skön lördag

Lördagen började med en omtenta för min del… Aldrig roligt, men ett nödvändigt ont. Kan inte riktigt säga hur det gick heller, jag får vänta och se helt enkelt och hoppas på det bästa. Planen var att efter tentan åka och köpa födelsedagspresenter till min kärlek, men istället blev att gästa stadskärnan och vara smakråd till honom när han skulle köpa jeans. Det var verkligen trevligt, brukar inte gilla att vara på stan, mycket folk, trångt och besvärligt. Men den här dagen var det fantastiskt. Kan har varit sällskapet. Vi hittade i alla fall två par jeans och det firade vi med en fika på Nya konditoriet. Där har tiden stått stilla, samma inredning, samma utbud tror jag till och med. Jättemysigt!! Vi satt och fikade och pratade ganska länge och när vi var klara gick vi i några affärer till. Hittade litegrann som jag kan önska mig i julklapp och jag beställde en bok som jag behöver till C-uppsatsen.

Väl hemma fortsatte den mysiga, trevliga lördagen. Vi såg några av Änglagård-filmerna, som en hyllning till Rikard Wolff som gick bort i förrgår. Underbara filmer, de blir aldrig föråldrade.

Senare på kvällen hade jag en kavalkad av fantastiska serier, jag såg The originals, Grey´s anatomy och Mad men. Bästa slutet på en bra dag!!

Bildresultat för the originals

Bildresultat för grey´s anatomy

Bildresultat för mad men