Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Helg igen

Veckorna går så himla fort!! Tycker det är helg hela tiden. På söndagen kan jag tänka att jag ska hinna så mycket den kommande veckan. Det ska röjas hemma, tvättkorgen ska krympa, det ska handlas mat i tid så man slipper stresshandlingen en halvtimme innan maten ska stå på bordet, det ska tränas och det ska hinnas med att bara koppla av. Men jag får liksom inte riktigt till det. Eller, jag lyckas med allt detta, förutom kanske just den biten med avkoppling och att handla i tid. Det är som att högvarven kroppen går på inte vill lägga sig… Måste man lägga ett schema över hela sitt liv? Jag kan tänka mig att lite av skulden till detta kan läggas på att jag är dålig på att planera, framförallt matinköp. Men jag är också dålig på att välja bort saker. Att kunna tycka att det är okej att det inte blir städat eller tvättat just idag, för oftast kan det ju vänta till följande dag. Men å andra sidan, jag trivs inte i ett dyngigt hem, då kan jag inte slappna av heller. Moment 22

Vi har i alla fall lyckats få klart projektplanen till vår uppsats. Den ska inte vara inlämnad förrän den 23/11, men i och med att vi har frigjort massor med tid, kan vi starta med uppsatsen tidigare och därför bli klara innan jul. Det passar bra, för hon jag jobbar med vill vara ledig och vara med familjen på ”jullovet” och jag kommer att jobba före/på/efter jul.

Jag har också lagt in min beställning på en sjuksköterskebrosch, de måste beställas i januari om man vill hinna få den till maj, när vi tar examen. Jag beställde en med gravyr. De flesta skriver in sitt namn och examensdatum 31/5 eller 1/6, men på min kommer det att stå ”Sara 2018-06-03”. Min mormors födelsedatum, känns tryggt att ha med henne på jobbet.

http://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/846107/images/2009/ssk-017_41455094.jpg

Igårkväll kändes det som att jag hade lite ont i halsen, kan ha varit inbillning, för jag känner inget nu på morgonen. Men gjorde mig en kopp thé och fick smaka bjudbiten på min dotters choklad. Så himla gott!!

Nu blir det promenad med hunden och sedan träning. Ska försöka öva på avkoppling lite senare idag!!