Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Puh ?

Det känns som att någon har tagit mitt liv och satt det på fast forward, tiden räcker inte till. Hur jag än gör ligger jag efter med någonting… Det hjälpte inte heller att jobbet felaktigt hade skrivit in mig i schemat, så jag var tvungen att jobba en dag då jag egentligen hade tänkt hinna plugga… Vi läser primärvård och folkhälsa nu, jättebreda ämnen, där vi ska kunna lite om ALLT. Tentan är på fredag och dagen innan har vi ett redovisningsseminarium med sex case, där vi inte vet vilket case vi kommer att få redovisa, vilket i sin tur betyder att man måste kunna alla sex case. Alltså, mycket plugg just nu!! Sedan är det ju allt här hemma också, städning, tvätt, handling, matlagning osv. Visst, vi är två som kan hjälpas åt, men eftersom jag är mycket hemma, blir det naturligt att jag gör det, fast jag egentligen också är upptagen heltid, fast med studier. Har i alla fall fått på vinterdäcken nu, min älskade sambo hjälpte mig igår på sitt jobb, så det gick himla fort och smidigt ? Han hade dessutom köpt lite uppmuntringspresenter till mig, ett zestjärn och tre choklader ?

Min islandströja blev klar för någon vecka sedan, är riktigt nöjd med resultatet ☺️ Det är ju trots allt min första tröja

Ska bli härligt att ta den på sig alla kalla vinterdagar framöver.

Nu har jag inte tid att skriva mer, ska promenera hunden, plugga, hänga tvätt, handla och försöka hinna träna… ?