Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Helgen som försvann

Det har varit helg, men jag har knappt märkt av det. Vissa helger bara försvinner, de sugs upp av alla måsten, stress och jag vet inte vad… Tiden går i ultrarapid och supersnabbt samtidigt och helt plötsligt vaknar man och det är måndag morgon. Vad hände med helgen? Allt mys vi skulle ha, allt det goda vi skulle äta, glaset vin vi skulle dricka. Istället har vi städat utomhus och inomhus, försökt lösa förvaringsproblemet av alla kläder, handlat, bakat bröd, tvättat. För några dagar sedan stressade jag över att jag jobbade för mycket, nu är jag stressad över att jag har för få pass, aldrig är det bra… Men jag har i alla fall hunnit med ett träningspass

Det blev fokus på kondition och bålstyrka, ett bra pass som känns i bröstmusklerna idag. Sedan har jag också kommit en lite längre bit på min islandströja. Ena ärmen är klar och den andra är påbörjad.

Ska till skolan nu, men målet är att hinna sticka den andra ärmen klar idag och montera ihop med bålen, så jag kan starta med oket ikväll. Lite nervös över mönsterstickningen och alla ihoptagningar, men ska göra mitt allra bästa för att få till det!

Till middag ikväll blir det en vegetarisk gryta med ris och jag tror banne mig att vi tar en öl till maten, denna regniga, blåsiga, totaltrista måndag. För helgen bara försvann, så vi får försöka skapa myset i vardagen istället ☺️