Jag är på jakt efter en ny dörrmatta, då den gamla gick sönder. Men vill inte ha en traditionell tråkig sådan, utan gärna en med ett lite kul budskap. Som den trasiga till exempel, som det stod ”Oh no, not you again” på ? Tyvärr verkar det helt omöjligt att hitta en underfundig dörrmatta. Vi spenderade hela förmiddagen igår med att besöka diverse affärer som tillhandahåller dörrmattor, men inte en av dem hade någon som jag fastnade för… Så till vidare har jag lagt den idén på hyllan och som grusskydd ligger nu en fin trasmatta istället. Detta i väntan på att affärerna ska få tillbaka sin humor ?

Vi gick dock inte lottlösa från vår tripp runt halva stan. Vi hittade mega kokosbollar och äkta finsk citronlakrits ? Så det är inte synd om oss inte!

Jag och sambon var ensamma hemma under kvällen och passade då å att mysa framför en film som ingen av oss hade sett. Bloodfather, med Mel Gibson. Den var snäppet bättre än okej och mycket tack vare att det var just Mel Gibson. Man får tycka vad man vill om honom privat, men han är en härlig skådespelare.

Idag var vi ute i det krispigt fina vädret med planen att plocka lingon. De behöver nog någon dag till på sig att mogna, men nu vet vi var de finns i alla fall. Tanken var att göra kroppkakor imorgon, med brynt smör och rårörda lingon. Idag blir det en Västerbottenspaj med gravad lax och fetaoströra. Inte dumt det heller ?