Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Sommardag x 2

Alltså, jag lyckades få fint väder bägge mina två lediga dagar ☀️ Underbart!! I onsdags hade vi en riktig slappardag i solen, enda utflykten blev till Intersport för att införskaffa mig nya gympaskor. Min snälla mor ville bjuda på det och när vi kom dit hade de rea, ta 3 för priset av 2. Detta erbjudande tillsammans med de nedsatta prisen, gjorde att jag fick tre par skor för bara lite mer än ett par ? Eftersom jag går så mycket, slits skorna ut på bara en säsong… Men nu är jag laddad, det firade jag med den första löpturen på väldigt länge. Det blev bara 4,5 km, men jag var helt slut ändå… Men glad!

På kvällen åt vi gott, lax i ugnen med citronsaft och honung. Till det ruccola från eget land ? Resten av kvällen spenderades ute i solen. Supermysigt!!

Kisse fick också njuta lite, min sambo hade varit ute och fiskat och hon fick en alldeles egen abborre. Tyvärr är hon allergisk och står på ett specialfoder, men vi gjorde ett undantag till hennes glädje

Tidigare under dagen hade hon dessutom fått bli borstad, också mycket uppskattat!

Torsdag sedan, jag drog iväg till mitt gamla jobb för att raka min hund. Det är verkligen inte hennes favoritsyssla, inte min heller för den delen. Men resultatet blev i alla fall praktiskt. Estetiskt vackert? Nja, det vore nästan att ljuga ?

Efter klippningen träffade jag två gamla kollegor och vi åt en god lunch och surrade massor på den korta tiden vi hade. Sedan gick vi ned till vattnet och hundarna fick doppa sig

Det var otroligt uppskattat och väldigt kul att titta på!! Vid 15-tiden styrde jag kosan hemåt för att skynda att svida om till mer propra kläder. Vi hade bestämt träff på en restaurang i stan, jag och några jobbarkompisar. Där åt vi gott och surrade om allt mellan himmel och jord, från förlossningskrisen, till bristningar, till kärlek och barn ? Kvällen slutade runt 22 för mig, var rätt så mör. Cyklade hemåt och lade mig i soffan och såg några avsnitt av Friends from college, en ny Netflix serie.

Idag är det jobb igen, går kvällspass, så det blir jobb, skynda hem för att snabbt varva ned och somna, sedan upp 05:15 imorgon.

Nu promenad i mina nya gympaskor ☺️