Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Längesen

Sommaren pågår för fullt. Eller pågår, jag vet inte, den har inte riktigt startat… Förutom några dagars undantag har det varit kallt, blåsigt, molnigt och regnigt. Påminner väldigt mycket om höst. För mig som jobbar hela sommaren gör det egentligen inte så mycket, men till och med inifrån lasarettet blir man glad om man ser solen lysa ? Det som är lite kul med detta sviktande väder, är att hittills har det varit underbart väder till varje viktig tillställning jag har varit delaktig i. Det började med min dotters student. Fantastiskt väder, strålande sol och varmt. Sedan hade vi klassåterträff, min gymnasieklass samlades vid ”brottsplatsen” och hade världens bästa kväll och natt. Minns inte när jag skrattade så mycket senast. Och solen lyste på oss.

Helgen efter det var det bröllop, en gammal vän gifte sig i ett kapell vid en sjö. Jättevackert och fantastiskt väder.

Så egentligen har jag inget att klaga på, vädergudarna har på något vis varit med mig trots allt ?

Vi har också hunnit med att fira min dotters 19-års dag. Det gjorde vi med en variant av Pavlova

Supersmarrig!! ? Ska lägga ut receptet. Hon fick massa presenter såklart och den roligaste fick hon av sin bästis. Biljetter till att se Alex och Sigges show ?

I övrigt har jag bara jobbat och jobbat. Vissa dagar är mer spännande än andra. Till exempel den dag då vi fick gå upp till helikopterplattan och hämta en patient

Fantastisk utsikt!! Och häftigt att se hur fantastisk sjukvården är vid akuta situationer. Jag hoppas att en dag kunna bli lika duktig som alla de som hjälptes åt denna dag.

Snart är det dags för ett nytt pass på förlossningen. Jobbade kväll igår, vilket gör att sömnen blir lite lidande då jag ska upp så tidigt till ett dagspass. Så hoppas på en dag med lite fart så man inte känner av tröttheten förrän man kommer hem.

Just det, kissekatt har hittat ett nytt favoritställe. Inte så mjukt och inte så stort, men alldeles alldeles underbart tydligen ?