Nu är det….

Sista tentan är skriven!! Även fast tentan hade frågeformuleringar som kom mer eller mindre som små överraskningar, inget som tagits upp på de gamla tentorna, eller som ens gick att läsa sig till… så känns det skönt att den är gjord. Nu är det bara att vänta tre veckor på resultatet. Nästa vecka får vi tillbaka respons på de arbeten vi skrev under praktiken, hoppas såklart på godkänt där också. Vore så underbart att bara få koncentrera sig på jobbet i sommar och helt lägga skolan åt sidan. För att i höst kunna börja termin 5 med de bästa förutsättningarna, det vill säga, inte ha någon tenta som släpar efter eller arbeten som ska revideras och lämnas in.

Skrev ju tentan igår och ikväll kliver jag på mitt första pass på förlossningen. Känner mig lite gruvsam inför nattarbetet… vet att jag har svårt att sova på dagen och hela kroppen blir konstig, men med fina kollegor ska det väl fungera hoppas jag.

Nu ut i stormen och kylan, 2:a juni och bara 8 grader, sedan blåser det isvindar på det. När kommer värmen?!?!?