Idag fyller världens bästa hund år!! ? I sju underbara år har hon varit min kamrat. Den som alltid funnits där, som tvingat ut en på promenader fast man inte haft lust, som tröstat när det behövts, som delat ens glädje. En hund utan egen agenda, som endast lever för mig, som förlitar sig helt på att jag vet vad hon behöver och kan ge det till henne. Hon finner sig i det mesta, är godmodig och glad alla dagar. Det finns något vackert, på gränsen till sorgligt i hur en hund lägger sitt öde i ens händer och ett enormt ansvar att vörda detta förtroende. Jag hoppas och tror att jag förvaltar hennes liv på bästa sätt och hon gör detsamma mot mig. Såg Lasse Hallströms nya film för ett tag sedan, ”A dog’s purpose”, en vacker känslosam film som beskriver just detta. Kan varmt rekommendera den ☺️

Vi firade med en skogspromenad på morgonen, det var fortfarande väldigt blött i skogen, men vad gör det en dag som denna.

Skulle tro att det blir någon extra karamell ikväll för att ytterligare fira den stora dagen. Loka är dock inte så krävande, lite gos, få ligga nära och en banan på det så är hon den lyckligaste hunden i världen.

GRATTIS min älskade hund!! ❤️