I morse vaknade jag av solen, finns det något mer underbart? En helt molnfri himmel och en strålande sol ☀️ Märkte dock när jag var ute med hunden att det blåste rejält och att luften inte var särskilt varm, men vad gör det, solen sken ju ☺️ Tillbaka från promenaden tog jag fram sittdynorna och bänkade mig i soffan på altanen, i lä från blåsten och med solen mot huden.

Så himla härligt!! Lyssnar på en intressant pod nu, S-town. Den handlar om några människor i en liten stad i Alabama och historien som börjar med ett eventuellt mordfall, byter sedan riktning totalt. Spännande!!

Har också varit ute och övningskört med dottern, hon börjar bli riktigt duktig nu ? Känns tryggt! Och hon har definitivt snyggare naglar än mamsens sjuksköterskekorta, ofärgade tråknaglar ?

Underbar dag lider mot sitt slut, imorgon är det tillbaka till allvaret. Två veckor kvar av praktiken, sedan slutspurten i skolan, stortenta och allt. Sedan sommarlov, eller snarare sommarjobb. Kvittar egentligen, det viktiga i bägge orden är SOMMAR! Snart är det sommar igen ?