Det är SÅ skönt att jobba och slippa att vara i skolan!! Visst, jag är helt slut i huvudet och konstant lite rädd att glömma något eller göra något fel. Men gud så skönt att jobba med kroppen och göra något som känns meningsfullt och vettigt ? Vi har nu ”egna” patienter, om än bara två var. På kvällarna har vi hand om alla fyra. Det låter kanske lite och det är det väl också, men gott och väl tillräckligt när man måste fundera på åtgärder, dubbelkolla mediciner, tänka över hur man ska utföra vissa tekniska moment osv. Soffan blir väl insutten kvällstid ?

Pigg och fräsch ? inför dagens pass, men tolv timmar senare är det inte riktigt lika käckt.

Men det är en skön trötthet, en trötthet som betyder att man gett allt man har till människor som behöver det mest. Hurra för alla sjuksköterskor och undersköterskor ute i landet!! ?? Vilket jobb ni gör!! ?