Snön bara vräker ned… Det har snöat nonstop i flera dagar nu, ju mer snö desto sämre humör ? Ska bli skönt att fara och träna ikväll så får man utlopp för all frustration och aggression. Jag tränar boxfys.

Det är en en form av gruppträning, högintensivt, både konditionsmässigt och i styrka. Som det låter på namnet innehåller den inslag av boxning. Slagkombinationer och boxningsteknik. Ett jättekul sätt att träna på, som garanterar att man är rejält slut och glad efteråt ??? Mellan träningspassen blir det hundpromenader, nu på vintern går jag inte lika mycket som på den snöfria årstiden, men kommer upp i mellan 8-10km per dag i alla fall. Ska dock ärligt säga att en dag som denna, när snön vräker ned, blir det nog mindre än så till och med. Ännu ett skäl att vara missnöjd med vintern… Förutom träning ikväll består dagen av skola, först seminarium, sen förberedelse av IPL, ett tillfälle där vi ska simulera ett verkligt fall tillsammans med läkarstudenterna