Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Usch och fy!

?

Dagens känsla… Snö, snö, snö! Överallt är den och förstör. Den gör det svårt att ta sig fram, vare sig man går eller kör bil gör den sitt bästa att hindra en. Den väger massor när man ska skotta den, särskilt om man var och tränade kvällen innan och instruktören hade bestämt att armarna skulle få vad de tålde. Den stänger in en, gör det ögästvänligt och obehagligt ute. Den letar sig in i skorna och ögonen, i varje glipa vill den in och kyla ned. Den gör mig på dåligt humör, arg och irriterad. Jag blir dessutom störd över att den har den makten över mig… Usch och fy för vintern!!

Så, skönt att klaga av sig. Jag är medveten om att inget blir bättre av att man gnäller, men liiite skönt är det trots allt, man blir lite lättare och efteråt kan man gå ut och sopa bron för miljonte gången ?

Men hur det än är, gnäll eller inte, så längtar jag efter det här SÅ mycket!!

Sommardrink och jordgubbar på altanen i sommarvärmen ❤️

Och visst har nedräkningen börjat? Snart är det mars, vilket betyder att det snart är april, vilket betyder att det snart är maj osv. Sen är den här, den magiska SOMMAREN!! ?