Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Alla ❤️-dag

Om denna dag tvistade de lärde. En del tycker att det är ett kommersiellt jippo som bara uppmärksammas för att affärerna ska få sälja mer saker, blommor och choklad. Visst, så är det kanske… Men jag tycker att det kan vara nyttigt att en dag om året stanna upp och uppmärksamma kärleken. Vardag har vi alla andra dagar, vakna, ut med hunden, äta frukost, gå till skola/jobb, handla, laga mat, städa, se tv, sova. Om och om igen, som ett ekorrhjul där dagarna blir svåra att skilja från varandra. Så jag ser alla hjärtansdag som ett välkommet avbrott från det som alltid händer annars. Gårdagen började dock i de gamla hjulspåren, med skola under dagen, examinering till och med. Men med en godkänd sådan och vetskapen om att jag ska få göra min kommande praktik här i stan fick kvällen sin allra bästa förutsättning.

Min favoritkille hade bokat bord på Pinchos.

Har aldrig varit där, så jag var genuint nyfiken. Måste säga att det verkligen uppfyllde mina förväntningar. Underbar miljö, god mat och fantastiskt sällskap ❤️ Jag är inte bortskämd med restaurangbesök så det kändes extra lyxigt. När vi var på väg hem fick jag veta att det även där väntade en överraskning. Ett stort paket ihållande världens mysigaste morgonrock. Precis en sådan som jag önskat mig. Jag var mysig resten av kvällen.

På Pinchos blev vi så mätta, så vi bestämde att ta efterrätt hemma istället, också för att min dotter väntade på oss och jag ville fira med henne också. Så väl hemma gjorde jag tre portionsstora varianter på kladdkaka. Vi åt dem halvvarma med vaniljglass till. Mmmm ?

Jag hade också förberett något litet till min man. Han tycker väldigt mycket om biskvier, så jag överraskade med att baka några. De kanske inte blev perfekta, men perfekt är tråkigt, så jag är nöjd med resultatet ?

En lite stressig skoldag avslutades med en underbar kväll och allra sist ett avsnitt av spännande Bates motel.

Sen blev det sängen. Lite gladare, mättare och mer kär. Tummen upp för alla ❤️- dag ??