Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Som hund och katt

Förutom oss människor, bor här även en hund och en katt. Loka och Busan, de är sex respektive nio år och varandras exakta motsatser. Loka är den godmodiga, vänliga själen, som med sin empati kan få det kallaste av hjärtan att smälta. Hon är däremot inte den smartaste, men vad spelar det för roll, huvudsaken man är snäll. Och det är hon verkligen min hund. vi går på långa promenader tillsammans, vi tränar i spårning och myser i soffan hela kvällarna. Det bästa sällskapet helt enkelt.

Loka i sommargrönska ❤️

Så har vi Busan… Som de flesta katter är hon en bestämd dam, som på sina villkor dikterar när och hur vi får tillåtelse att gosa med henne. Med åldern har hennes godkännande ökat och det är jättemysigt. Nu kommer hon varje kväll och vill få kli och gos. Hon är en jägare av rang, bjällra på halsbandet spelar ingen roll, vill hon fånga en mus eller en fågel så gör hon det. Det är inte roligt att se lustmorden hon utför, men jag kan ändå känna att jag är glad att jag ger henne möjligheten att få vara den katt hon är skapt att vara, det vill säga, en jägare.

En avslappnad Busan ❤️

Kan det bli bättre? Jag är så glad och lycklig över mina fina djur, de skänker en skratt, glädje, motion och alltid, alltid, ett lojalt sällskap ❤️❤️❤️ Trivs de tillsammans? Bedöm för er själva ?

Kärlek och kamratskap över gränserna ❤️❤️