SOMMAR SOMMAR SOMMAR, jag längtar efter den, SÅ mycket!! Vintern för mig är instängdhet, kyla, mörker, tid som jag aldrig får tillbaka. Jag faktiskt avskyr vintern och vad den gör med mig. Jag blir en argare och bittrare människa. Den gör att jag blir mindre social, jag rör mig mindre och jag mår sämre, både fysiskt och psykiskt. En enkel lösning hade varit att flytta, Norrland är ju inte bästa stället för en vinterhatare. Men det är inte så lätt att lämna allt, förutom logistiken och det rent praktiska som en flytt innebär, betyder det också att man lämnar alla man älskar… Tryggheten, det invanda. Jag är inte där än, så jag får göra det bästa av vintern och räkna ned till sommaren. För hur det än är, så är det rätt härligt att ha något att längta till och medan jag väntar bäddar jag ned mig i soffan med en bra bok och glömmer att vintern pågår utanför fönstret.