Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Vår?

Jag vill så gärna säga att nu är våren här!! Men gissar att det ännu kommer att hinnas med några trista bakslag… Vintern brukar göra några tappra försök att hänga kvar innan den till slut övermannas av vårens och sommarens sol, värme och glädje.

Nu har det ändå hänt saker. Vägarna börjar komma fram, även de som varit rejält snötäckta, vattnet porlar i bäcken, solen värmer kinden och livslusten kommer tillbaka. För några dagar sedan planterade jag två olika sorters tomater, solrosor och stockros. Allt har börjat spira. Så mysigt att det växer och det är skönt att göra något som förknippas med sommaren. Det är betryggande på något vis, som en garanti för att den faktiskt är på väg ☺️

På gården är det rätt mycket snö kvar, för mycket för min smak i alla fall… Men idag hjälpte jag till lite genom att försöka hacka upp isen på gången mot bron. Några dagar till med plusgrader, så kommer hela gången att vara snöfri!! ?

Loka hakar såklart på, fast endast som åskådare. Men hon älskar att ligga ute och kika på allting, eller somna. Tryggare hund får man leta efter ❤️❤️❤️