Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Något annat än jobb

Det känns som att livet består av mest jobb. Man är på jobbet, man planerar runt jobbet, man äter och sover som passar jobbet… MEN, vi gjorde ett ministopp i allt som har med jobb att göra och firade vår 5-års dag i torsdags. Det blev verkligen ingen lyxig firning. Köpta bakverk, det fick räcka så. Ibland trillar livet emellan och gör att flärd och lyx för stå åt sidan. Min pappa ligger på sjukhus, har gjort i en vecka, och varit riktigt dålig. Nu hoppas vi att det håller på att vända, men det är segt… Detta i kombination med att jobba, har gjort att allt annat har nedprioriterats.

Hursomhelst, vi kände att det ändå var på sin plats att i alla fall uppmärksamma vår 5-års dag ❤️

Igårkväll tog vi en fantastiskt skön kvällspromenad. Vi gick vid älven och upp till en utkiksplats, från vilken man kan se över hela stan. Tyvärr var det motljus, så bilden är inte rättvis för vad vi egentligen såg. Men härligt var det!! Vi fick också se två vackra harar på promenaden, de var dock inte beredda på att agera fotoobjekt, men lovar att de var jättefina ?