Det är mycket nu… Så här i efterhand kan jag nästan tycka att jag har tagit på mig lite väl mycket jobb. Men det är kul att jobba (mycket roligare än att gå i skola!!) och pengarna behövs och jag visste inte att det i den här kursen var så många och stora grupparbeten. Därför blir det det mellan varven lite övermäktigt, att både vara i skola heltid OCH att jobba några pass i veckan. Det svåraste i allt detta är att hinna med återhämtning, att bara vara och få energi istället för att ge av den. Måste försöka komma på en lösning på detta. Ett sätt som jag och min dotter provade för några kvällar sedan, var att ha lite hemma-spa.

Rätt så behagligt, men jag vet inte om det hjälpte annat än att det var lite kul i stunden ? Men jag kanske såg piggare ut när jag skulle jobba dagen efter ?

Eller så var det det fina vädret som gjorde susen. 06:15 genom bilrutan och solen ämnar till att försöka sluka jorden ☀️

En annan källa för återhämtning är dessa två ?

De är mysiga på var sitt sätt, men med samma styrka. Jag är tacksam att de valt mig att mysa med. Och varandra förstås ?

Idag är jag återigen på jobbet, just nu är det rätt så lugnt, så passar på att skriva lite. Jag började dagen med en 4 km löprunda i ösregn… Men har man bestämt sig så har man. Egentligen är det nästan skönare att springa i regn än i solsken, det trista är att man blir så hiskeligt blöt och vovven tycker inte att det är helhärligt.

Just det, har också hunnit med lite bärplock i veckan. Såg när jag promenerade i skogen att lingonen vill bli plockade nu, så gav mig ut och plockade ihop litegrann. Vi hade dock inga burkar hemma, så de rensade bären fick hamna i frysen i väntan på burkar att sätta sylten i.

.

Nu ska jag se om förlossningsgallret är klart i diskmaskinen och försöka göra lite nytta ?

Skön söndag!!