Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Helg!!

Äntligen en ledig helg!! ? Känns som att det var en evighet sedan jag senast var ledig i mer än en dag. Den här helgen har jag lyxen av att vara ledig två hela dagar!! Så fredagen firades på jobbet i form av att våra feriearbetare gjorde chokladbollar. Vet inte om de blev less på att rulla dem, eller om planen var att göra dem åt det större hållet. Men STORA blev de i alla fall

Idag, min första lediga dag, startade jag med en löprunda på 5,9 km. Tungt men skönt! Trots dåligt väder gav vi oss ut i skogen å jakt efter blåbär, men regnet vann och vi kom hem med mycket mindre än vad vi hade tänkt oss. Det räckte dock till att höra liiiite sylt ?

Styrkt av den goda sylten tänkte jag att jag skulle prova på att få till hemgjorda baguetter också, sagt och gjort, det blir baguetter till middagen. Är mycket nöjd med resultatet!