Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Puh!! ?

Vilken dag vi hade igår!! Strålande sol och varmt och skönt ☀️ Dagen börjades med att jag och vovve tog en mils-promenad, jättehärligt! Sedan ett pass bodybalance, mycket jobbigare än man kanske tror. Trots att bodybalance är en lugn träningsform så utmanar den ens styrka, balans och smidighet. Man gör rörelser inspirerade från yoga, tai chi och pilates. Hursomhelst, när jag kom hem efter morgonens/förmiddagens aktiviteter, lagom mör i kroppen, men energifylld av det vackra vädret, var det dags att ta tag i rönnspirean… Vi har haft den som en häck mot garageuppfarten, men sakta men säkert har den gjort anspråk på hela gräsmattan och nu kände vi att det var nog. Den klipptes ned i höstas, så det var bara pinnar som stack upp ur marken, men vilket rotsystem!! ?

Vi slet rätt hårt med att få bort allt kan jag lova! Men så skönt när det var klart! Vissa hade det skönt även under det hårda arbetet ?

Jaha, då var det bara dumpningen kvar… Sambon lånade en lastbil från jobbet, himlar så smidigt och vovve fick såklart hänga på. Lite skeptisk var hon dock till att åka så stor konstig bil.

Hon har stenkoll på vägen ?

Dagen avslutades med grillning hos föräldrarna, sedan stöp vi i soffan bägge två. Förutom en liten utflykt, vi hämtade dottern i den lånade Teslan. Mysig biltur med vacker utsikt.

Ett avsnitt Prison break och 24, sedan var det over and out för denna jänta ?

Idag lyser solen igen, håller tummarna att det håller i sig hela dagen. Dottern och jag har planerat in en dag av ingenting, förutom iste, melon, glass och soldyrkning ☀️?☀️ Men tjuvstartar med en vovvepromenad innan hon vaknar.