Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Från snöstorm till Bingolotto

Nu är påsken över för denna gång. Även i år bjöd långfredagen på en ganska så trist dag. Det hör som till att man ska ha lite tråkigt ? Lillasyster kom ju upp å besök, så det blev faktiskt inte så ledsamt. Vädret däremot var under all kritik… och det var det märkligaste väder jag någonsin har varit med om. Strålande solsken och fullt snöfall. Vi (jag och syster) försökte fånga fenomenet på bild, men lyckades inte helt…

Helgen fortsatte i alla fall med påskafton som vi firade på Pinchos. Hela familjen drog iväg och vi hade jättetrevligt med god mat och dryck.

Påskdagen sedan, efter att ha haft en helg med massa surr, bra tv, lugn och ro och långa promenader, avslutades med ett parti Bingolotto. Vissa familjemedlemmar fick mer eller mindre tvingas till det ? Men trots att det inte är någons favoritsysselsättning så tycker åtminstone jag att det var ganska mysigt.

Summa sumarum har det varit en mycket bra påskhelg, saknar dock syster yster som åkte hem igår ?

Så med en påskhund avslutas påsken för detta år. På återseende! ?

Foto: syster yster