Solen har strålat ned på mig idag! Klev upp rätt så tidigt, trots att jag var ledig. Drack mitt kaffe i lugn och ro och slösurfade, så där som man inte har tid med när man har en tid att passa ? Eftersom solen sken redan på morgonen, startade jag dagen med en långpromenad. Sedan blev det en mindre parentes av städning, disk och tvätt. Inget jag ville göra, men skönt att ha det gjort. Alltså var jag värd att vila efteråt. Så jag tog min hund och bullade upp med sittdynor på altanen, katten följde också med

Det var verkligen superhärligt! Solen värmde mot ansiktet och om man blundade kunde man nästan förnimma sommaren ☀️ Mina följeslagare idag, både på promenaden och i solen, var Alex och Sigge. De är ofta med mig på promenaderna. Jag är lite sen med att ha upptäckt dem så jag har massor med underbara avsnitt att ta igen. Älskar hur de blandar seriöst, humor, galenskap, ångest och barnsligheter. De bjuder på sig själva på ett sätt jag inte skulle våga och det leder till både igenkännande, skratt och tårar. Fantastisk podd!

Snart kommer mannen hem från jobbet, då ska vi äta marinerad kyckling med coleslaw och fetaoströra. Till efterrätt har jag bakat en mandelkolapaj. Tog receptet från halv åtta hos mig (programmet som sändes 23/3), men bytte ut pecannötterna mot mandel. Hoppas på succé!