Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Första dagen på praktiken och lite annat

Just hemkommen efter min första dag på geriatriken. Man känner sig alltid lite smått bortkommen i början ? Som tur är går vi de första två dagarna tillsammans med undersköterskor, så man lär känna patienterna och rutinerna. Tror det kommer att bli en intressant och lärorik tid de närmsta fyra veckorna ?

Eftersom jag jobbade kväll så hann jag med att ombesikting bilen på förmiddagen. Vi spenderade nästan hela lördagen med att byta bussningarna på andra länkarmen, samt att byta olja och oljefilter. Den här gången fick jag godkänt! Känns så skönt att det problemet är åtgärdat och ur vägen ?

Sedan har ju solen börjat värma riktigt ordentligt!! Tyvärr hann det komma alldeles för mycket snö just innan våren skulle få ta över… Detta medförde att det blev rätt mycket snö på taket och eftersom det är ett plåttak och solen skiner, vill snön glida iväg. Så här kan det se ut när man ofrivilligt får ett mörkerrum

Rejält häng kan man lugnt säga och när det rasar kommer det bli ett brak utan dess like ?

Nu ska jag försöka komma ned i varv snabbt, lättare sagt än gjort (jag känner mig själv och vet att jag har VÄLDIGT svårt med nedvarvning). Måste kliva upp 05:00 imorgon då jag går dagspass. Men så här kommer resten av mitt yrkesverksamma liv att se ut, så lika bra att vänja sig med en gång ?

Sov gott!!