Jag börjar inte jobba förrän nästa tisdag, så just nu njuter jag av en minisemester. Vädret är ändå rätt så vänligt mot mig, solen har lyst nästan varje dag, även om det ibland har varit kallt och blåsigt.

Tänker dock hoppa tillbaka några dagar, till onsdag förra veckan, då jag fortfarande var i Uppsala. Såg nämligen ett konstverk jag tidigare inte lagt märke till. Är det bara jag, eller visst det det ut som att det föreställer en människa som petar ett lodjur i rumpan? ?

Lite märkligt ändå…

Möttes av en mycket härligare syn när jag kom hem!! Syrenerna blommar för fullt och hela trädgården doftar ljuvligt ?

Vi har påtat och fixat på gården dessa dagar, planterat ut pelargonerna, handlat kryddor till kryddlådan OCH köpt hammocken. Plantagen hade rea på alla utemöbler och jag kunde inte hejda mig längre. Hammocken skulle tvunget bli min. Sagt och gjort, vi lyckades få in den i bilen och vi skruvade ihop den när vi kom hem och vi har suttit i den varje dag sedan dess. Det är SÅ mysigt!! ?

Samma dag som hammocken flyttade in, flyttade dottern ut. Eller flyttat ut har hon ju gjort för längesen, men hon åkte iväg till Stockholm för att jobba i fem veckor. Både torsdagen och fredagen var bråda dagar för oss. Massor med saker som skulle sista-minuten-göras, samt att vi ville intensivumgås eftersom det dröjer så länge till vi ses igen… Det blev middag och mys på torsdagkvällen, vi gjorde vegetariska hamburgare med coleslaw och det var jättegott!!

Fredagen sedan bestod i att fördriva tid i väntan på att flyget skulle gå. Vi var nog lika nervösa bägge två. En lång kram på flygplatsen, sedan var hon borta… ? Jag vet att hon kommer att ta stockholmarna med storm, hon är stark, vänlig, otroligt klok och hon klarar mer än hon tror. Hon kommer att växa av den här upplevelsen och när hon kommer hem kommer hon att få mig att förundras ännu mer över hur fantastisk hon är ❤️

SÅ stolt över min dotter!! Och tacksam över att jag får finnas på hennes arm.

Vi är kattvakt till hennes katt under tiden hon är i Stockholm. Sverrir är en superhärlig kisse, nyfiken, snäll och enormt sällskaplig. Tyvärr vill inte Busan inse att han inte är ett hot, så de får existera omlott, när Busan är ute, får Sverrir vara i huset och när Busan är inne, får Sverrir vara instängd. På så sätt får bägge egentid utan att bli störd av den andre. Vi får se hur länge det fungerar…

Nu ska jag skynda mig ut medan solen skiner!! Avslutar med en bild av mina fantastiska djur. Kärlek över gränserna ?