Till Ords

Välkommen till mitt mysiga mörker

Meny Stäng

Ö-vik

Var alltså i Ö-vik i måndags, både för att hälsa på gamla kollegor och för att raka ned Loka. Vägen dit var regnig och blöt, inte mysigt alls…

Men jag tog mig fram och väl där var det varmt och jättekul att se alla!! Vi fikade av toscakakan jag hade med mig och surrade massor. Sedan var det dax att frisera hunden. Inte det lättaste, hon hade tjock päls och mycket av den. Innan såg hon ut så här:

Det blev en hel hund kvar på golvet efter vi var klara (ändå har jag sopat bort nästan hälften)

Resultatet blev en tunn hund med stort huvud och mycket svans ?

Även om det inte blev särskilt estetiskt vackert, så är det väldigt praktiskt. Det är lättare att hålla henne ren och torr, det fastnar mindre grus och hon slipper alla tovor som blir av det blöta och gruset.

När deras arbetsdag tog slut for jag och en av mina kollegor till en restaurang och åt en god middag och skvallrade massor. Mycket trevligt avslut på en härlig eftermiddag. Bilresan hem var lika blöt som ditresan, men på något vis är det alltid lättare att köra hemåt.