Fredag igen, men den där fredagskänslan vill inte infinna sig… Ni vet den som gör att man går med lite lättare steg, att man har närmre till skratt och att man har en härlig känsla i kroppen. Jag vet inte var den har tagit vägen. Kanske har den gömt sig för att vi idag har ett examineringsseminarium, att den avvaktar utgången på det innan den infinner sig. Eller så är det morgondagen som håller den borta. Att vi ska fixa andra sidan på bilen, med oljetråg och allt. Jag hoppas dock att den kommer lite senare idag, för den är himla skön trots allt ?

Igår var jag alltså på informationsmöte inför praktiken på geriatriken. Vi sjuksköterskestudenter kommer att jobba i team tillsammans med undersköterskestudenter och tillsammans ansvara för sex patienter. Vilket innebär att vi får planera och utföra vården själva. Vi kommer dock att ha en ansvarig sjuksköterska som vi kan fråga och bolla med om det är något vi inte känner oss säkra på. Men det ska bli kul att få prova sina vingar! På måndag kör det igång, jag längtar!! Både till att få ”jobba”, men också att slippa vara i skolan. Underbart! ?